Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Mini Album Swap at Scrapbookers in Greece !

  Τα mini album τα λατρεύω! Εδώ και καιρό παρακολουθώ στο διαδύκτιο χίλιες δυό ιδέες, τεχνικές, διακοσμήσεις και δεσίματα, αλλά δικά μου mini έχω φτιάξει μόνο πέντε ....συμπεριλαμβανομένου και του συγκεκριμένου δηλαδή! Αφορμή ήταν το Mini Album Swap Ioυνίου που ανακάλυψα στο blog των Scrapbookers in Greece. Θέμα μας το καλοκαίρι φυσικά, γι' αυτό και χρησιμοποίησα τα πιο γιορτινά και πολύχρωμα χαρτιά που διέθετα. Προσπάθησα όσο γινόταν να είμαι επιμελής και προσεκτική με τα κοπιδάκια και τα ψαλίδια για να μπορέσω να στείλω στο ταίρι μου κάτι που να είναι αξιόλογο και προσεγμένο.(...βέβαια της είπα να κάνει τα στραβά μάτια αν δει και καμιά στραβοψαλιδιά...!!).
    To πιο ωραίο απο όλα σε αυτή τη διαδικασία είναι οτι γνώρισα ένα πολύ γλυκό κορίτσι την Χριστίνα , η οποία μου έστειλε ένα καταπληκτικό - καλοκαιρινό - μαγικό - πανέμορφο mini και με συγκίνησε πάρα πολύ!! Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε πόσο τυχερή ήμουν που ήταν το ταίρι μου!!


Τhis is a mini album I made for the June Mini Album Swap over at Scrapbookers in Greece. After a random selection I was lucky to have as a mate for the swap a very sweet and very talented girl named Christina!
Christina send me the most beautiful - amazing - magic  - summer mini album! You can see her brilliant work here! Thank you so much !






front page




a general look


....and these are the pages, with some flaps and pockets for photographs and journaling.














 



























back page....not such a great photo! Try to imagine what you can't see ...:D


   Thank you so much for dropping by!! Have a nice evening everyone!

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/5099785/?claim=xaxrqs933xa">Follow my blog with Bloglovin</a>

6 σχόλια:

  1. Σου ειπα πόσο το έχω ερωτευτεί;Σ ευχαριστω πολύ πολύ που το έφτιαξες τόσο όμορφο!!!!Ανυπομονώ να εκτυπώσω τις φωτογραφίες μας καινα το γεμίσω!!!!!Εγώ κι αν ήμουν τυχερή με σένα ταιρι μου!!!Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελένη είναι υπέροχο! Τα χρώματα, το δέσιμο, είναι υπέρκομψό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενταξει τι να πω ! ειναι τελειο μου αρεσουν παρα πολυ τα χρωματα κ το δεσιμο φοβερο !μπραβο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως το πρώτο σου να το είχες φτιάξει για τα γενέθλιά μου... και θυμάμαι ότι όταν άνοιγα την κάθε σελίδα δάκρυζα από συγκίνηση και ταυτόχρονα γέλαγα με όσα μου έγραφες για να μου φτιάξεις το κέφι μου... τότε είχα σκεφτεί ότι το έφτιαξες με πολύ αγάπη....
    Το ίδιο σκέφτηκα μόλις είδα και αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your kind comments make my day! Thank you!