Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Summer - for Crafty Life Challenges

   Κορίτσια του Crafty Life Challenges καλησπέρα !! Φέτος οι διακοπές μας ήταν "κάπως", όπως φαντάζομαι και για τους περισσότερους έλληνες !! Αν και κάναμε τα μπάνια μας και ξεκουραστήκαμε αρκετά, το καλύτερο και διασκεδαστικότερο κομμάτι των διακοπών ήταν ενα μίνι ταξιδάκι με τη μηχανή στην Στερεά Ελλάδα, οπου μπορεί μεν να βράσαμε και να πιάστηκε ο πισινός μας πανω στη σέλα, ΑΛΛΑ ξεφύγαμε πραγματικά και αλλάξαμε παραστάσεις. Οπότε η σύνθεση μου δεν θα έχει κοχυλάκια, αλλά μια στιγμή της εκδρομής μας και θα βασιστεί στο "καλοκαίρι" της πρόκλησής σας !








   Εύχομαι σε όλες καλό φθινόπωρο και καλές δημιουργίες !!

7 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...μα πως το κάνεις αυτό και η φωτογραφία φαίνεται να είναι μέσα στην σελίδα...την έδεσες τέλεια με το υπόλοιπο...και όλο αυτό το white space! ένα ΟΝΕΙΡΟ Ελένη μου!
    Φαντάζομαι οι μίνι αυτές διακοπές ήταν άνευ τέκνου ε? οι καλύτερες! Εύχομαι κάθε χρόνο να μπορείτε να ξεφεύγετε έστω για 2-3 μέρες οι δύο σας και να περνάτε τόσο όμορφα!
    Καλημέρα και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Fabulous!! Love that background and the contrast with the motor bike, - brilliant piece!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αλλο ενα αριστούργημα Ελενη!
    Και οι διακοπές με μηχανή και χωρις παιδια ειναι ονειρο απο μόνες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικό LO!!! Η φωτογραφία δίνει ένα φοβερό τρισδιάστατο εφέ! Και έχεις διαχειριστεί την τριχρωμία (άσπρο-μαύρο-κόκκινο) με πολύ αρμονία! Σε ευχαριστούμε πολύ Ελένη που έπαιξες μαζί μας! Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα μία σελίδα σου που αγάπησα, Ελένη!!! Είσαι μοναδική στο να δένεις την φωτογραφία μέσα στη σύνθεσή σου με αυτό τον τρόπο!!! Απλά υπέροχη!!!
    Σ' ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life Challenges!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερή σελίδα Ελένη!!!!!Μ'αρεσει τρελά που η φωτό είναι ένα με την σύνθεση!!υπέροχη δουλειά!!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο CLC!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρετε!!! Τι όμορφη σύνθεση κ αυτή! Εκφραζεις πάντα τις προσωπικές σου ιστορίες με ενα υπέροχο, πολύ ξεχωριστό τρόπο, πολύ ροκ, αλλά βάζεις και πινελιές ρομαντικές... Ίσως τελικά να βάζεις αντίθετες ενέργειες.. Λίγο πραγματικότητα, λίγο όνειρο... Νομίζει κανεις πως θα κάνει ένα βήμα και θα βρεθεί μέσα στα τόσο ζωντανά σκηνικά σου! Με έπιασε παρλα - σταματάω... Φιλιά πολλά κουκλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your kind comments make my day! Thank you!