Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Love, for Crafty Life challenges !

   Κορίτσια μου καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή αρχή στο ολοκαίνουριο σας  Crafty Life challenges!! Ηθελα να πω και απο δώ οτι χαίρομαι πολύ για την ομάδα σας και οτι είστε όλες υπέροχες και ταλαντούχες, και εύχομαι να συναντήσω απο κοντά και όσες απο σας δεν έχει τύχει ως τώρα!
  Το θέμα μου άρεσε πολύ και είχα να επιλέξω ανάμεσα σε διάφορα πράγματα και πρόσωπα που αγαπώ...αλλά τελικά τη μάχη την κέρδισε ο γιός μου !! Το καδράκι που έφτιαξα είναι απλό σε υλικά και εκτέλεση...μπόλικο modeling paste, ενα στένσιλ, χρώματα ακουαρέλας, κανα 2 αυτοκολλητάκια και σφραγίδες και μερικά μεταλικά τζατζαλάκια απο την εργαλειοθήκη του πατέρα μου. Το τελευταίο διάστημα πιάνω τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί όλο και λιγότερα υλικά ... αντε να δούμε που θα φτάσω, ντουγρου για το cas μου φαίνεται πηγαίνω χαχαχαχα (... Αλίκη ακούς?? )


  Και μερικά λίγο πιο κοντινά.

 



  Σας αφήνω προς το παρόν, ώρα να φύγω για τη δουλειά!! Καλημέρα και πάλι και πολλά φιλιά σε όλες !

8 σχόλια:

  1. I see that all the time creating. I went away for a time of scrapbooking. Little decorate. Today's your LO is beautiful. Have a nice day :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ Ελένη μου για τα γλυκά σου λόγια! Είμαστε πολύ χαρούμενες που παίρνεις μέρος στο Challenge μας! Προσωπικά (Μαρία) μου αρέσουν πολύ οι minimal συνθέσεις και η δική σου είναι υπέροχη! Καλή επιτυχία!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελενάκι καλώς ήρθες!!! Τό όμορφο καδράκι είναι αυτό και τί κούκλος!!!Δίκαια σε κέρδισε ανάμεσα στις επιλογές σου... Πολύ μου αρέσει και μάλιστα η λιτότητα στα υλικά σου ήταν καταπληκτική επιλογή.Ωραίο στήσιμο και φυσικά τρελαίνομαι με το πώς τα καταφέρνεις και φτιάχνεις το μέσα έξω στη φωτογραφία...Σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο crafty life challenges , είναι τιμή για εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μενα μ'αρέσει πολύ και ας είναι πιο απλή!!Άλλωστε βλέπουμε και πάλι να ζωντανεύει η εικόνα με τις τεχνικές που χρησιμοποίησες!!Πραγματικά αυτό που θαυμάζω πολύ σε ΄σενα είναι που ζωντανεύεις τις φωτογραφίες σου!!!Πανέμορφη λοιπόν και πολύ φωτεινή η δημιουργία σου!!!Ευχαριστούμε που έπαιξες στο crafty life!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφη δουλεια Ελενη! Για αλλη μια φορα εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο πιο πολύ κοιτώ την σελίδα σου τόσο..απλή δεν την βλέπω!! για άλλη μια φορά με κάνεις να χαζεύω!! τέλειος ο μικρός, και τέλεια η σελίδα! Υπέροχη θάλασσα με φυσαλίδες τα.. παξιμάδια τα λένε? υπέροχη η καρδιά που μέσα της βγαίνει ο μικρός ..υπέροχη λεπτομέρεια που μας δείχνει το love!!! Τελικά όταν γινόμαστε μανούλες...love σημαίνει μόνο ένα πράγμα πια...Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life Challenges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελένη, λατρεύω την σελίδα σου!!! Τι να πω; Ο τρόπος που ενσωματώνεις την φωτογραφία μέσα στο φόντο είναι απίστευτος. Το background όσο απλό και να το κάνεις δίνει μια ζωντάνια... Απλά υπέροχη δουλειά, όπως πάντα άλλωστε!!! Σ΄ ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty life Challenges!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your kind comments make my day! Thank you!