Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Scraps n Pieces June Challenge - My favorite ...

 Καλημέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους !!!
    Η πρόκληση μας για αυτό το μήνα στο Scraps n Pieces Challenge blog έχει το θέμα:

 "Μy favorite... "
  Βρείτε το δικό σας "αγαπημένο" και δημιουργείστε μια σύνθεση , κάρτα, art journal σελίδα, altered item ή καμβά ...ότι σας κάνει κέφι περισσότερο !! 

  
 Goodmorning everyone!!
   Our June challenge at Scraps n Pieces Challenge blog begins today and the theme is :

"Μy favorite... "
  Think about what is your "favorite" and make a layout, a card, an art journal page, an altered item or a canvas!

  Αφού πέρασαν διαφορα αγαπημένα απο το μυαλό μου, σκέφτηκα να φτιάξω μια σελίδα για το art journal μου με θέμα την αγαπημένη μου δουλειά του σπιτιού. Οχι επειδή είμαι καμιά φοβερή νοικοκυρά (....ούτε καν ), αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό περνάω πολλές ώρες στο σπίτι και η μαγειρική με βοηθά να ξεσπάω σε κάτι ας πούμε πιο δημιουργικό. Aν έβρισκα και κάποιον να μου πλένει τα τσουμπλέκια μετά, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη....

So this is my page about my favorite housework....cooking!! I'm definitely not a typical housewife but cooking is by far my best housework .... 

Το κορίτσι της σελίδας μου είναι απο το παιδικό παραμύθι " Η Ταρώ και ο ζαχαροζυμωμένος" και το έχει σχεδιάσει η Εφη Λαδά.

   H όλη σελίδα είναι ένα κολάζ απο χαρτιά κομμένα με το χέρι και κολλημένα με gel medium. Οταν στέγνωσαν εντελώς τα χρωμάτισα με διάφορα ακρυλικά χωρις να χρησιμοποιήσω πινέλο γιατί δεν ήθελα να έχω προσεγμένο αποτέλεσμα. Αφού στεγνώσαν καλα τα χρώματα πέρασα όλη τη σελίδα με ένα αραιωμένο στρώμα gesso, τόνισα ξανά με τα ίδια ακρυλικά τις "ραφές" απο τα κολλημένα χαρτιά μου και τέλος πρόσθεσα λίγη μουτζούρα με ένα παλιό σφουγγαράκι βαπτισμένο στο μαύρο archival ink pad. Κατόπιν στάμπωσα, κόλλησα τη φιγούρα του κοριτσιού και τα υπόλοιπα κουζινικά σκεύη, χρησιμοπoίησα modeling paste και το στενσιλ σετ της Teresa Collins "Basically essential"  και έκανα μερικές σκιάσεις με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

 Εύχομαι να σας αρέσει η πρόκλησή μας, να πήρατε κάποιες ιδέες απο τη σχεδιαστική μας ομάδα, να παίξετε μαζί μας και γιατί οχι, να κερδίσετε και το δώρο μας απο το  Scraps n Pieces emporium !!

Hope you play along with us this month, have a lot of fun and get the chance to win our gift from Scraps n Pieces emporium !!






  

6 σχόλια:

  1. Wow, cant wait to see a video how you make a great journalpage like this!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστική σελίδα! Υπέροχα χρώματα και τεχνικές! Μπράβο Ελένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έκανες εκεί βρε κορίτσι πάλι;;; Τι χρώματα είναι αυτά, η παραδοσιακή κοπελίτσα, τα βαζάκια!!! Σου βγήκε τόση ομορφιά, φαίνεται, γιατί σου αρέσει τόσο πολύ να μαγειρεύεις - εμένα πάλι καθόλου!!! Ο γεμάτος νεροχύτης είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου, αλλιώς ίσως να το έβλεπα πράγματι πιο θετικά το σπορ της μαγειρικής!!! Υπέροχηηηηηηη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελενίτσα, συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια!!!!!!!!! Σε θαυμάζουμε!!!!!!!!!!!!!!!! Από τις ωραιότερες σελίδες που εχω δει εγώ προσωπικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Ελένη μου ,είσαι καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξεως....πραγματικά,είναι φοβερη σελίδα,ευφάνταστο το θέμα της,υπέροχα στημένη και χρωματισμένη,τι να πω...Αν και μ'αρέσει η μαγειρική,σήμερα με έκανες να τη λατρέψω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your kind comments make my day! Thank you!