Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ένα δώρο για μια φίλη...



  Πριν αρχίσω τις τυπικούρες , τα «χρόνια πολλά» , τα «καλώς να μπει το νέο έτος» και όλες τις σχετικές ευχές θέλω να σας πω ότι το ΣΚ που μας πέρασε ήταν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς….ή μάλλον ένα από τα πιο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ της χρονιάς. ΠΡΕΠΕΙ να το μοιραστώ μαζί σας και όσες είστε μάνες θα καταλάβετε πραγματικά για τι ακριβώς μιλάω. Για πρώτη φορά από τότε που ο γιός μου έκανε την επεισοδιακή του είσοδο στον κόσμο, τον αφήσαμε με τη γιαγιά του και φύγαμε μόνοι μας για τα Καμένα Βούρλα. Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 3 χρόνια καταφέραμε να μείνουμε για λίγο μόνοι μας !!!! Γιεεεεε  !!!!!  Τι καταπληκτικό 2ημερο ήταν αυτό !!! Κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε ότι ώρα θέλαμε … πήγαμε για ποτό σε σπίτι φίλου χωρίς να κοιτάμε ρολόγια … ανεβήκαμε Λαμία και ήπιαμε ατελείωτο καφέ με την παρέα μας  και δεν υπήρχε λόγος να βιαστούμε να γυρίσουμε … στο σπίτι άφηνα το ποτήρι μου όπου ήθελα και δεν φοβόμουν ότι μια μπάλα θα προσγειωθεί πάνω του…. μια μπαλαντέζα σερνόταν στο σαλόνι και δεν ανησυχούσα ότι δυο μικρά ποδαράκια θα μπερδευόντουσαν και θα την ξερίζωναν    έβαλα τηγάνι και ΕΦΥΓΑ από την κουζίνα αντί να κάθομαι τσολιάς δίπλα του και να το φρουρώ…άναψα ένα τσιγάρο καθισμένη στον καναπέ βλέποντας Boardwalk Empire αντί να καπνίζω με το κεφάλι χωμένο μες το τζάκι και να βλέπω Pepa Pig…. Ήμουν για λίγο και πάλι αφεντικό του εαυτού μου, ξεκουράστηκα και γέμισα τις μπαταρίες μου. Οδυσσεάκι μου σε λατρεύω και το ξέρεις, αλλά καμιά φορά και ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της μητρότητας είναι απαραίτητο !!
   Γυρίζοντας λοιπόν Χαλκίδα με έπιασε το δημιουργικό μου δαιμόνιο, κάτι ήθελα να φτιάξω , κατιτίς να κολλήσω, να πασαλείψω ένα χρώμα βρε παιδί μου….και ξεκίνησα ένα καδράκι για να το δωρίσω στην αγαπημένη μου Δέσποινα, μια φίλη που συνάντησα το Σάββατο και την οποία πολύ έχω στερηθεί λόγω υποχρεώσεων και απόστασης. Α ρε Δέσποινα …. πολύ μου έχεις λείψει, πραγματικά!!

Last weekend was one of the best in the whole year!! For the first time in almost 3 years we left our little boy with his grandmother and went to our house in Kamena Vourla alone as a couple!! Yeeeeeeeeah!!! We really had a GREAT time!!  On Saturday I met a dear friend of mine who I miss a lot, because distance and obligations have caused us to drift apart. So I decided to make a gift for her with a photo from her wedding … hope I didn’t overdo it with the gesso though, I just wanted to create a romantic mood!! I found lots of inspiration for my project at Gabrielle Pollacco's blog .
Η Δέσποινά μου νύφη
                                                                         
                              

Πολύ πολύ έμπνευση και συμβουλές για το καδράκι μου βρήκα στο blog της Gabrielle Pollacco. Ελπίζω να μην το παράκανα με το Gesso μόνο, απλά ήθελα να γλυκάνω τα χρώματα σε πιο παστέλ αποχρώσεις και να δώσω ένα πιο ρομαντικό ύφος, μιας και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το γάμο της.




Αντε να πω και τα τυπικά τώρα έτσι για να μη λείπουν από την τελευταία ανάρτηση του έτους.  Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, με υγεία και γεμάτες τσέπες!!!! Τα λέμε του χρόνου !!!!

Have a nice evening everyone!!! See you next year!!!

13 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Ελένη!! πολύ όμορφη η σύνθεση ! καταπληκτικά χρώματα και τεχνική! Αχ, όλοι σε καταλαβαίνουμε...ειδικά με το τσολιάς πολύ γέλασα!! όλοι κάπως έτσι την περνάμε!! Πάντως σε διαβεβαιώ, έρχονται καλύτερες μέρες!!! Εύχομαι μια όμορφη χρονιά σε σένα και την οικογένειά σου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. This is a really wonderful page! Really romantic in colors and layout. Your friend will LOVE this!
    I wish you a happy new year - and some more "childless" weekends (;o)
    xxx Evelyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όνειρο είναι Ελενάκι!!!! Γεια στα χέρια σου!!! Ευχομαι οτι καλύτερο για το 2014! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανταστικό!!!!! Υπέροχο δώρο με πολύ αγάπη φτιαγμένο!!!! Μπράβο σου και καλή χρονιά!!!! Καλώς σε βρήκα και εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. elenitsa mou einai teleio opos ola osa ftiaxneis!!!!!!!!!!!!!! kali xronia na exoume me polles dimiourgies!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δημιουργία σου είναι υπέροχη!!! Εκπληκτικά χρώματα και όμορφα στολίδια που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της φωτογραφίας! Σ' ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιό σου στο blog μου, χαίρομαι που σε βρήκα και σου εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρνει όλο χαρές, στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρα πολυ ωραια ειναι Ελενη μου !Σιγουρα θα ξετρελαθει η φίλη σου !φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχη δημιουργία!!!!!καλή χρονιά να έχεις!!!!Και συμφωνώ οτι και η μητρότητα χρειάζεται και κανενα διαλλειματάκι!Αν και ο μικρός τελεια θα πέρασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, είναι πολύ ωραίο Ελενίτσα! Μα τί έχεις κολλήσει εκει πάνω, καπάκι μπύρας είναι αυτο που βλέπω? Δεν το πιστεύω !! Χαχαχα, είσαι τρελή !! Εμένα πότε θα μου φτιάξεις ένα τέτοιο?? Εχω πολλές φωτογραφίες απο το γάμο μου να διαλέξεις !!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your kind comments make my day! Thank you!