Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ήρθε το φθινόπωρο!!....δεν ήρθε??

  Να και ένα φθινοπωρινό δημιούργημα, αν και λόγω ζέστης μοιάζει εκτός εποχής! Η βόλτα στη φάρμα του φίλου μας του Παναγιώτη πάντως ήταν καταπληκτική, σε ένα τόπο που σε κάνει να ξεχνάς το αστικό περιβάλλον και σε γυρίζει πολλά χρόνια πίσω σε μια εποχή που η ζωή κοντά στη φύση και τα άλογα ήταν τρόπος ζωής. Φίλε και Δάσκαλε Παναγιώτη να σαι καλά και να χεις κουράγιο και κέφι να συνεχίσεις την προσπάθεια σου, για να μπορούμε και μεις που χανόμαστε στην φασαρία των πόλεων να αγγίζουμε έστω και λίγο τη μαγεία της ζωής στην ύπαιθρο. (...την πρόσκληση για ψητό στα κάρβουνα παραπλεύρως των στάβλων δεν την ξεχνώ, θα έρθω οπωσδήποτε!!)

Με αφορμή την εκδρομή αυτή και την ωραία ιδέα για ενα φθινοπωρινό layout που είναι η πρόκληση του Οκτώβρη στο Scrapbookers in Greece , είπα να στολίσω σύζυγο και γιό στα χρώματα της εποχής!





...σύζυγος και γιός!! - ....husband and son!


autumn at the farm
Προσθήκη λεζάντας

...this is an autumn project based on a trip to our friend Panagiotis farm !!

8 σχόλια:

  1. Ωωωω... ωραία τους στόλισες τους άντρες σου! Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα πάτε, θέλω να σε δω πάνω σε άλογο, να κρατάς τόξο και να σημαδεύεις! ...και μετά να κάνεις και ένα ωραίο layout :)
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω τι εντυπωσιακή σύνθεση είναι αυτή?Μυρίζει φθινόπωρο!Πολύ όμορφη μπράβο!Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανέμορφη σύνθεση! τι όμορφα στοιχεία χρησιμοποίησες! τα κλαδάκια τα λάτρεψα! ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερή σύνθεση;;;; Μου αρέσουν τόσο πολύ τα χρώματα και όλες οι λεπτομέρειες-διακοσμητικά που έχεις χρησιμοποιήσει... το φόντο με τις λωρίδες χαρτιού είναι φοβερό! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελένηηηη τι καλά που βρήκα το blog σου!!! Πολύ χαίρομαι!
    Καταρχήν σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη συμμετοχή σου! Κατά δεύτερον είναι απλά φανταστική! Υπέροχα τα χρώματα, οι υφές με τα κλαδάκια και τα skeleton φύλλα super, το masking όμορφο! Μπράβο!!!!
    Να χαίρεσαι τους άντρες σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφη άκρως φθινοπωρινή σύνθεση! Υπέροχες λεπτομέρειες και απίστευτο φόντο!!! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο SG ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφη σύνθεση και άκρως φθινοπωρινή! Πολύ έξυπνη ιδέα να κάνεις όλα τα χρώματα του φθινοπώρου background! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Ελένη και καλώς σε βρίσκω! Πράγματι έχουμε κάτι κοινό και μου αρέσει πολύ που μπήκες δυναμικά στον μαγικό κόσμο του scrapbooking! Πανέμορφη η σελίδα σου!!!!! Μπράβο σου! Και το μωράκι σου είναι σκέτο κουκλί φτου φτου φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your kind comments make my day! Thank you!